tirsdag 22. januar 2013

Dresskort

Ja... egentlig litt usikker på hva jeg skal kalle dette kortet, men jacket card har jeg sett i hvertfall :-) Føler dresskort blir riktig.
Har fått bestilling på å lage konfirmasjonskort til en gutt. Synes det er veldig vanskelig å lage guttekort, men det er veldig gøy å utfordre seg selv!
Fant tutorial på dresskortet i bloggen til Maya .

Her ser du bilde av dresskortet når det er lukket. Selve lukkemekanismen på jakken er hook and loop fra glue dots.




På dette bildet ser du når jakken er åpnet. Har laget vest inni, med lommeur til og med :-) Det ble veldig fancy, om jeg kan si det selv :-) Klokken er en charm fra storyteller, og lenken er en ball chain fra Tim Holtz. Slipsnålen er laget av en bradramme med halvperle inni.



Inni selve kortet er det et "visdomsord" til konfirmanten, bak denne er det plass til å putte en pengegave. Har også laget en die cut hvor man kan skrive en hilsen til konfirmanten.

Som dere kan se på bildet, så har jeg også festet magneter under skjortekraget, slik at denne ikke skal sprette opp. Er ikke helt fornøyd med hvor godt magnetene holder, men det kan nok komme av kartongen som er i mellom.

Blir med på Trykkpressas utfordring for denne måneden med dette kortet. Der ville de se klokke på prosjektet. Klokka mi finner du i vestlomma :-)

Prøver meg også hos Nordsaltens hobbyklubb - alt er lov, og hos Korthobby.

Takk for at du ser!


3 kommentarer:

Sylvia sa...

Så tøfft dette var da.

Takk for at du deltar.

Sylvia
DT NSHK

Camilla sa...

Så stilig dresskort, superlekkert inni:) Tusen takk for at du deltar i Trykkpressa!

Brita sa...

Åhh, så morsomt når du åpner kortet. Lekker bruk av papirer.
Takk for at du scrapper med NSHK.
Brita